SHPORET ELEKTRIK

SHPORET ELEKTRIK

SHPORET ELEKTRIK


KAPPA Shporet i vogël KP 5005B

KAPPA Shporet i vogël KP 5005B

KAPPA Shporet i vogël KP 5005BБоја: црнаКапацитет 40 литриТермостат за температура од 0-320°СВклучен..

77.00€ Ex Tax: 77.00€

Showing 1 to 1 of 1 (1 Pages)