• Бела боја
 • Волумен: 80 литри
 • Монтажа : на зид
 • Притисок при работа : 6 bar
 • Фабрички подесена температура 80 º C
 • Внатрешен термостат
 • Приказ на температура
 • Индикаторско светло
 • Котел од челичен емајлиран лим
 • Mg заштитна анода
 • Дебелина на изолација : 20мм
 • Заштита од влага : IP 24
 • Приклучок на водоводна мрежа : G 1/2
 • Јачина : 2000 W
 • Димензии на пакувањето – 48,5×48,5×92 cm

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Koncar EGV 80C2TA

 • Brand: Koncar
 • Product Code: Product 3
 • Reward Points: 200
 • Availability: In Stock
 • 99.00€

 • Ex Tax: 99.00€