• Favorit MP 5051
 • Димензии (В/Ш/Д) 84,50/59,70/49,70 cm
 • Вртежи во минута (RPM) 500
 • Капацитет 5 КГ.
 • Ииноксен барабан 42 Л.
 • Програми 15
 • Електронски програмер
 • Копче за контрола на температура
 • Енергетска класа А++
 • Еко систем за заштеда на енергија
 • Заштита против протекување
 • Заштита против пена
 • Систем за автоматски баланс
 • Систем за детектирање на грешки
 • Детско заклучување
 • Отстранувачки горен капак
 • Потрошувачка на енергија 147 Kwh/annum
 • Потрошувачка на вода (Л/ГОД.) 9240 L/ annum
 • Бучава при перење 58 dB
 • Бучава при центрифугирање 71 dB
 • Брза програма: 15 минути на 30 C
 • Гаранција 5 години

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Favorit MP 5051

 • Brand: Favorit
 • Product Code: product 11
 • Availability: In Stock
 • 180.00€

 • Ex Tax: 180.00€